Fars dag

Helgen har varit bra! :) i fredags pluggade jag å åkte sedan till min vän jossan å hälsade på! Träffas inte så ofta när man inte bor bredvid varandra tyvärr..

I lördags var det upp å jobba på morgonen och sedan på kalas hos kusinerna, filmen avslutades med en bra film!

Idag har vi varit hos pappa, hann även vaxa bilen och få den snygg å fräsch inför vintern :) sedan blev det en god middag hos svärmor, å även en god efterrätt! Inte lagat mat sen i torsdags :p imorgon kommer svärmor på middag, då får man tvätten struken oxå.. Känner mig lite bortskämd ibland. Men man blir väl vuxen när man är 25? Eller? :)

När kommer snön?

Känns så fjantigt att sätta på sig vinterjackan redan.. Men det är ju faktiskt kallt! Går å fryser i en kappa ist.. Haft basgruppsdag imorse, gått en powerwalk å nyss hunnit duscha. Tänkte bege mig till mammsen nu, börjar jobba 17! Kanske hinner läsa något, det är en bra ide att göra det..

Lång dag

Somnade runt halv 10 igår redan tror jag.. Bara sådär! Hann inte ens säga god natt till älsklingen innan jag slockna... Gått upp 5;55 i många dagar nu så inte så konstigt :) haft heldag i skolan idag... Tur att man omges av härliga människor som gör att man orkar! Varit ganska kul idag faktiskt.. Lekt med "logiska block". Redan hunnit äta middag oxå, ris med kyckling i tomat&basilikasås.. Nu sitter jag med en latte och förskolans tidning som kommit ner i brevlådan :) senare blir det en promenad med maddelutt!

Basilikasås

Idag blev det stekt kyckling, bulgur, morötter, kålrot & palsternacka i ugn med basilikasås... Såsen är sååå god!!

Mixa basilikablad med Philadelphia ost och rör ihop med lite matyoughurt och fetaost. Nu ska vi strax ut på en powerwalk och röra på oss lite! Sen är vi värda ett bad! :)

Rör på dig!!

Alltså sen jag börja plugga har jag bara gått upp i vikt! Det är ju helt sinnes... Inte mår man bra och är nöjd med sig själv då heller. Man sitter ju bara.. Ja vad gör jag nu? Varit uppe sen 6 imorse å suttit på bussen å tunnelbanan, sen på lektionen å sen på hemvägen. Nu sitter jag fortfarande å pluggar, läser å skriver. Sen kan de hända att jag åker iväg å jobbar ;sitter i kassan.... Trött på att sitta!!!! Skrivit en planering om när jag ska plugga å träna iaf... Blir powerwalks fram tills jag köper gymkort i januari. Då öppnar Friskis å Svettis.. Då jäklar!!

Man blir gladare av alla blommor som står här hemma iaf :)

Kalas

Idag fyller min älskling 21 år!! Hurra hurra hurra!!

Väckte honom imorse med en sång å present :) vi ska bo på nordic light hotell en natt, gå å shoppa, gå å ta en drink på isbaren å ut å äta middag på de :) vakna till en god frukost...

Nu vankas det kalas!!

Smiley!

Lite ledigt

En ledig helg å kalas för min sötnos som blir 21 på söndag :) titta vilken smilegubbe det blev av smöret som jag hällde i... Haha, lite kul :p

RSS 2.0