Inte van att vara ledig

Idag ska den sista tentan in & min var redan inne igår! Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra med denna lediga tid?! Inte van med att vara ledig.

Ikväll ska jag & mitt hjärta till norra brunn, äta middag och se comedy. Sedan är det min sista arbetshelg! så jag kan fokusera 100 % på mitt examensarbete!

Städade & rensade hela lägenheten igår, idag bjöd jag över mig till min vän Madelen som har sin Olle som föddes i februari, ska bli mysigt att träffa de! :)
Å tänk att jag blir moster i juli... Jag är så glad!! Det börja ljusna nu... Jag ser slutet i tunneln då min utbildning snart är klar & jag kan börja leva loppan! (Ja jag tror man lever loppan när man jobbar me de man tycker är underbart & inte har stressiga tentor som ska in osv) + att inkomsten blir minst 2/3 högre!

Hoppas ni får en bra helg i kylan! Kram

Helgen

Helgen till ära har jag varit ledig.... den började så bra med lite skola, sen hem & mysa med min älskade Morris!
 
 
Sedan efter att ha varit hemma en stund på fredag eftermiddag åkte jag in & mötte upp älsklingen i stan för att äta ute på Griffins precis vid centralen :) Vi hade det supermys!!
 
 
I lördags åkte vi hem till min syster & tog en promenad till Bromma Blocks & åt lite lunch för att sedan ta en låååång promenad hem!
 
Sen åkte vi hem & tände på årets första grillning med grannarna, gott!
 
 
Nu har en ny vecka påbörjats & jag är instängd tills på fredag för att skriva den sista tentan!!! yey, innan examensarbetet :) och på fredag ska jag & älsklingen på komedikväll på Norra Brunn, sen är det min sista helg jag jobbar på Hemköp & sen torsdag den 28 mars är det min absolut sista dag & även på min 23-års dag som jag jobbar där. Ska bli så underbart skönt att börja se fram emot examensarbetet & börja arbeta som förskollärare. Har däremot haft en underbar tid på mataffären i 4,5 års tid.... alltså sedan jag var 18 år! Det har varit en sådant lärorikt jobb där jag mognat till mig och tagit ansvar. Jag är nöjd med min insats & superglad att ha lärt känna härliga människor! :)
 
 
Nu börjar måndagsmyset här hemma :) kram på er!
RSS 2.0