helg, tid med älsklingen :)

Nu har jag börjat använda min iphone äntligen :) Men ingen surf än, de ska skicka hem ett abonnemang till mig, som jag sedan ska hämta ut på posten. Lät lite konstigt tycker jag? Om jag nu får ytterligare ett till simkort eller vad det är får det ändå plats i brevlådan ;p.
Jag är nog lite ivrig att börja använda mobilen, men har ju köpt den för ca 3 v sen så det är inte så konstigt!

Skulle egentligen verkligen behöva plugga idag, men icke... behövs på jobbet. Så jag ska jobba 12-16, jag & älskling ska på middag hos maddelutt&matte så får stressa hem lite :)
Så resten av helgen, blir att försöka hinna plugga så mycket som möjligt! Imorgon ska vi på middag hemma hos älsklingens pappa.. med hans bror & flickvän dessutom, det blir trevligt!

Sälen börjar närma sig, men jag måste ligga i och plugga dygnet runt nästa vecka så min tenta blir klar!

Jag & Linus har troligen planerat att åka till London nu i vår, och sedan utomlands i sommar... Men jag funderar på att strunta i det & åka till New York i sommar? eller typ Miami eller något...
Vad tycker ni, vad skulle ni ha gjort? Jag menar, det blir samma pengar! och USA.. vilken upplevelse.

i'm alive!

Herregud, jag vet inte hur mycket jag missat att berätta, så vi struntar i det!
Tog mig i kragen imorse & körde lite bil, inte kört på evigheter, sisådär en månad... hatar att köra bil på vintern, dessutom körde jag bara typ 2 km, till centrum & tillbaka... haha! Skulle posta ett paket :)

Jag har köpt en iphone! wiwi. Och tele2 är dumma i huvudet och skriver över abonnemanget på mig, gör det OBRUKBART så numret inte fungerar, för att det nya microkortet kmr på fredag förhoppningsvis så jag ÄNTLIGEN kan använda min iphone som jag köpte för 2-3 v sen liksom...
Så just nu har jag mammas kontantkort! detta ska dom allt få kompensera.... suck.
Vad tänker dom med liksom? är alla där blondare än mig?

Jag & Linus har det toppen! Vi ska nog sätta upp panel i sovrummet nu!!! JAAAAA :) kommer bli så himla fint, så ska vi måla resten av väggarna, jag längtar! (efter lönen!!)
Sen åker vi till sälen snart....


Nu ska jag plugga lite innan jag åker till skolan! examination idag!
KRAM!

Rensat garderoben!

Jag fick inte plats med en enda galge till i garderoben och började rensa garderoben... jag som tvingat Linus att vi skulle köpa mer galgar eftersom de inte räckte :) Nu fick vi massor över! wops..
Jag har inte rensat hela garderoben, men en stor del... dock ville jag inte bli av med mina underbara jeans även fast de är alldeles för många... 3 par lyckades jag göra mig av med. och det kändes!
haha.. fjantigt va? att man har svårt att göra sig av med kläder....




Tog lite bilder på de igår också, har nog tänkt sälja de på tradera, OM JAG ORKAR?
Jobbigt att hålla på gå och väga det och packa det osv.. uschabuscha.
När jag väl byter garderob från vinter till sommarkläder behöver jag rensa en gång till, har även massor av oanvända skor, väskor, jackor.... dags att göra sig av med allt.
Annars går jag bara och lämnar in det hos röda korset eller nå sånt?

Nåväl.. dags att börja plugga för dagen.. för er som är nya läsare här studerar jag till förskollärare, och går min 3:e termin, just nu läser jag språk :) Jätteintressant!
Sen ikväll ska jag & älskling sitta barnvakt åt våra söta pruttfior, brukar bli fotboll tills de somnar :) Imorgon ska jag ta 7tåget till jobbet, sedan hem & göra mig redo för fest! fartfylld helg trots allt...

Kram på er!

jag är sååååå glad!!!!!!

Jag har varit så stressad under en sån lång tid nu, och jag vill verkligen resa bort!
Så nu har jag lagt upp en planering som gör att jag får plugga arslet av mig nu, men då kan jag åka till sälen och åka skidor i 3 dagar iaf! alltid något :) ska bli toppenskönt!
Så bäst för mig att jag hinner skriva klar min examination tills den 9 mars :)

SEN! Blir London resan ÄNTLIGEN av!!! Fick reda på igår att vi kommer få ha "påsklov" och det ska bli så otroligt skönt, för det betyder att jag & Linus kommer kunna åka till London! Skulle ju göra det innan jul egentligen, men det är så roligt att ha någonting att se fram emot!
Och sen i sommar åker vi utomlands i 1-2 v.... kul att man har någonting att se fram emot!

Nu ska jag börja plugga för fulla muggar!

Kram
RSS 2.0