Förberedning

Ikväll har jag & älsklingen bjudit över hans mamma & man och min mamma :)
Så vi har lagat massa mat, igår förberedde jag en potatissallad tills idag och mums så gott det ser ut!
Jag har köpt delikatess-potatis och blandat ihop de med creme fraiche med örter, sockerärtor, färsk timjan, rödlök och toppat med tomater, fetaost & timjan.
Till de bjuds det på rostbiff som jag har gjort en marinad av olivolja, soja, honung, vitlök & peppar.
Nyss har jag bakat ett bröd som jag fyllt med lite philadelphiaost med smak av soltorkade tomater & pesto, soltorkade tomaten och lite fetaost...
Nu ska jag börja med chili cheese balls som jag ska testa göra! Vi får se hur det går :)

Köpt en jättefin ljuslykta hem hit också :)




Den längst till vänster, jag gillar den jättemycket!

Och jag har även hunnit tagit bild på brödet jag nyss bakat, såhär ser de ut, så nu blir det cheese balls! :)



Mums! hoppas vi... degen kletade ihop sig för jag var för snål på mjöl så jag kunde inte rulla ihop den sen.... haha....

Ha en toppenkväll!

tänkte se lite bättre...

Ja, precis som det låter så ska jag gå och göra en syn synundersökning för iår, är inne på sista linsparet så det behövs nya :) Skulle väldigt gärna vilja köpa na glasögon också, och det kanske jag gör... om jag hittar några jag verkligen vill ha så :) Trivs i mina så bra att jag till & med behållt bågen och bara bytt glas!

Och nu har man fått alla pengar som man ska klara sig på till den 25e :) Mer jobb blir det, ska iväg direkt efter och jobba, & imorgon också...
helst av allt vill jag bara sitta hemma och plugga, jag behöver det... men det får hinnas med på något sätt det med!

Jag har dansat Zumba här hemma, de är jättekul!!! Om man kan stegen iaf :) Lärde mig massa olika steg under en hel timma, sen tog de bara med en viss del av de stegen i 20-minuters-passet...
Men det var skoj! Att träna hemma hinner jag med, så jag funderar på att köpa mig en crosstrainer! Någon som säljer en så hör av er :)

Dags för morgondagens kaffe nu! Kram :)

skolan är igång igen

Har börjat på en ny kurs denna vecka, det blir en låååång kurs, hela terminen närmare bestämt med 8 examinationer. Ja, nu tutar & kör vi!
Ska försöka sitta och plugga så mycket som möjligt så jag kan följa med till sälen! Hinner jag klart med alla så kan jag följa med till sälen....
Tänk va kul att åka skidor!

Idag ska jag till syrran & sova över, börjar jobba 8 imorgonbitti, hade jag åkt från Nynäs hade jag behövt ta 6-tåget och va där jättetidigt.... uuuuuusch. Och inte vill jag ta bilen heller. Sen imorgon ska jag & fira Carro :)

Fick bli en liten snabb uppdate idag bara, jag återkommer om nå roligare en annan dag :)

kram!

Bagaren Sandra

Det har inte blivit nå mer promenader, jag & grannen blev sittandes i soffan och kollade igenom kokböcker tills magarna började kurra :)
Så jag gick hem och bakade bröd tillslut! skulle gjort det nu också imorse men jag sov så himla länge, så det hann jag icke med...



Fin limpa va? ser ni vad jag kan ;)
dock lite smaklöst, vanligt matbröd.. så nu har jag köpt rågkross & rågsiktsmjöl :)

Jag och älskling blir strax upphämtade av pappa så ska vi bege oss till farmor, det blir kul! Inte varit där sen i somras någon gång... ska bara packa de sista nu :)

Kram!

det går, bara man vill

Tagit tag i kragen idag och gett mig ut på en lång, härlig, tempofull powerwalk!
Jag frågade älsklingen om han ville ut & gå med mig, absolut, det ville han.. för han måste börja träna inför midnattsloppet i sommar... haha :)
Det var verkligen JÄTTESKÖNT och UPPFRISKANDE att börja gå igen, jag som gick 60 min VARJE dag förut, vad hände? Jo, vi flyttade och det blev semester...

Är så glad nu, bara så ni vet!
imorgon är jag ledig då ska jag ge mig ut igen!! :)


KRAM PÅ ER ALLA!

nytt till lägenheten

Äntligen har vi fått upp vårt bild-collage på väggen!
Jag hade lagt ner alla tavlor på golvet så som de skulle upp på väggen när Linus kom hem, och duktig som han är började han att spika upp alla tavlor. Det tog inte lång tid :)
Så nu är jag nöjd! Det blev jättebra, vi har även fått bort lite julsaker här hemma, är trött på julen! Vi har bara kvar allting i fönstrena, det är ändå mysigt :)

 

Har även satt upp några bokstäver på byrån "Kärlek" som jag fick av mamma i julklapp :)

Och sen har jag äntligen fått tag på lite ljusstakar, precis såna jag ville ha!
Letat överallt, och jag finner det på självaste Ica Maxi, glad blev jag iaf :)
Ljuset gör inte det rättvist men ...






Fint va?! Fanns EN bricka kvar dessutom, finns flera till fast det är i den stora storleken, jag ville ha den lilla, så det va ödet som bestämde att det var min bricka som var kvar.... med spegel i bottnen.

Vackert? Jaaaaaaaaa.

Idag blir det bio i sickla köpkvarter med linus & mamma, vi ska se "The Tourist", hoppas den är bra! dessutom ska jag försöka finna mig ett par nya ecco-stövlar på rean innan :)
Och lite heminredning på Chilli!!

Hoppas ni får en fin dag, solen lyser! När såg man den sist?
Kram!

JA TILL TRÄNING!

Fick precis hem SSIF tidningen nu när jag satt och skrev min examination,
och jag bara kände att nu jäklar ska jag börja träna på gym!
Jag har verkligen tänkt att köpa gymkort här i Nynäshamn, men på något sätt känns de som jag lika gärna kan träna när jag är i skolan så himla ofta, eller bara åka in till stan ändå & plugga lite efter :)
Jag hoppas dock att jag kommer orka det, eftersom jag jobbar samtidigt.

Men saken är den att jag blev så ivrig för att jag hittade en utbildning jag velat gå! Och har tänkt att gå.
Hittade en utbildning som spinning-instruktör, för 20000:- dock + att man ska ha gått på spinning regelbundet i 2 år eller vad det nu var...
Så nu ska jag börja köra spinning tänkte jag, FAST jag hittade en utbildning på skolan till spinning-instruktör för ynka 2900:- !!! Därför är jag helt ivrig att börja träna NU.

Jag menar, jag tycker det är jättekul med spinning, och sen när jag har utbildat mig klar till förskollärare, vill jag fortfarande ha intresset för att träna, så genom att hålla några spinning-pass i veckan så får jag göra något jag tycker är kul, samtidigt som jag får träning!
Är inte det toppen? Fast den utbildningen tänker jag nog ta om ett år eller så, när jag faktiskt kört spinning 1 år :)


Åh. Nu ska jag tamejtusan skriva klar min examination. Bara 500 ord kvar nu att utnyttja så!

KRAM!

nyår

Blev inte så mycket bilder på nyår.... och ute på tolvslaget blev inte bilderna bättre då snön bara öste ner :)
Nåväl, bjuder bild på min & linus outfit iaf... haha.
Och en bild på mig och maddelutt på tolvslaget :)

 



Ja, ni ser vad det öste ner snö, fick inte nå riktigt bra bild på raketerna då heller, sikten på kameran kom inte ända fram!

Blev väckt utav att Madelen ringde mig, vilket var toppen för jag hade glömt ställa väckarklockan! Så hon kom hit och fikade och åt frukost och nu sitter jag och pluggar för fullt. Jag känner mig lite virrig i denna examination, har svårt att lägga upp texten... så det blir att kämpa vidare med den nu!

Helst av allt skulle jag vilja röja här hemma, ta bort alla julsaker och dammsuga och damma och ta bort granen och ja.. stryka. Ne.. de hinner jag inte, men jag vill..
Får be Linus hjälpa mig med de när han kommer hem idag istället :) För nu ska jag gräva ner mig i böckerna igen!


kram på er!

nergrävd i böcker 2011

Nu gäller det denna vecka. Jag måste bli klar med min examination, ska försöka bli klar så fort som möjligt, på torsdag hoppas jag att jag blir klar. Jag sitter från ca 8-9 på morgonen till 8-9 på kvällen om inte längre... små pauser tar jag förstås.
Jag jobbar inte förrän lördag så detta hade jag planerat att få vara lite ledig så jag kan ha full koncentration på detta, hitills har två stycken från jobbet ringt och frågat om jag kan jobba.
Känns lite trist att säga nej, men skolan går före extra arbetstider :)
Har skrivit 600 ord än så länge, är lite nojig att skriva för mycket, 3000 ord är max... men nu är jag igång igen och det känns bra! Så jag ska nog fortsätta nu på en gång...

Tänkte bara hälsa er en god fortsättning! Jag hoppas 2011 blir ett bra år, för mig och för er...
Jag vill glömma allt det dåliga och bara ta med mig allt det positiva 2010 gav mig.
Det bästa med 2010 var att jag & älskling flyttade hemifrån och köpte oss en bostadsrätt i Nynäshamn och sedan firade vi 3 år tillsammans och förlovade oss :) Helt underbart!
Jag känner även att min relation till både min mamma och min syster har stärkts. herregud, nu är det verkligen helt okej med många kramar, till och med att krama syrran! Hon fräste åt mig förut, men nu gillar hon att krama mig och till och med saknar mig!(speciellt när hon var i Thailand i flera veckor) mohaha. Kanske var det bra att flytta 30-40 minuter bort?
Jag älskar min familj, min pojkvän, min släkt.. så jag hoppas att det här året kommer kunna visa att man bryr sig om sina nära och kära. Tänk va glad någon blir när man visar att man bryr sig och finns där. Det betyder mycket. Jag har haft många vänner det här året som har ställt upp för mig och även fått mig nya vänner genom att börja på Universitetet... jag har fått vänner för livet! Tänka sig att de finns så många underbara människor som man kanske har jättemycket gemensamt med, men aldrig kommer att träffa.
Jag är så glad att jag har fått den möjlighet att träffa nya, härliga människor!


Detta år tror jag till och med att jag ska våga mig på en tatuering, de ni ;)
RSS 2.0