Vår känsla. Ja:)

Härligt att solen lyser som den gör!! :) lyckas smälta snön & de gröna gräset som inte ens hann bli gult i höst har dykt upp :) blev inspirerad av de & gick å köpte gröna badrumsmattor. Går inte göra badrummet så mycket vackrare än såhär.. Ingen ide att kakla om nu när det ändå ska stambytas inom 2 år :)

Tänkte även ta bilen å köpa en ny vardagsrumsmatta. En vit!! Hoppas jag inte får ångra det...

älska musik!

Jag har verkligen lärt mig att spela gitarr & piano nu och är SÅ stolt över mig själv!!! Det är förbannat roligt!! Önska dock att man hade mer fritid att spela lite :) Nu tycker jag nog att piano är lite roligare än gitarr.. det låter finare. Men gitarr är också jätteskoj! Måste lära mig lite mer bara, experimentera lite... Jobbat 7 dagar i sträck nu, helt sjukt att jag orkar vara superwoman & gå i skolan samtidigt! Imorgon ska jag till min nya VFU-förskola och hälsa på. Det ska bli spännande! v 10 & 11 ska jag äntligen få komma ut och jobba lite med musik på förskolan, känns otroligt roligt! Göra det man vill jobba med .... Förresten har jag fastnat framför Big Brother iår igen, skit. Går klockan 22:00.. sovdags då egentligen. Hur kan man fastna? fattar inte... roligt är de, Jag skrattar gärna åt intriger och puckon... borde dock ägna min tid mer åt träning.. så jag hoppas på ett varmare klimat sen j*vlar ska jag ut på powerwalks! När kläderna börjar bli lite tajta.. då är det inte längre nå skoj.... KRAM PÅ ER!

Mycket som händer

Det är mycket som händer i mitt liv nu, både bra & dåligt... Fått färre tider på jobbet, men samtidigt ska jag få lära mig mer! Får se det positiva i det hela att jag hinner koncentrera mig på skolan :) som nu... Jobbar 7 dagar i sträck och är student på heltid? Pluggat i 40 min nu, nu frukost hos mamma för att sedan gå till jobbet..

Ha en bra dag! :)

laddar upp inför en tuff vecka!

Jag & älskling har gått en mysig promenad idag... skulle ha tagit på sig solbrillor. Varm (are) än vanligt och soligt... det var skönt! Nu sitter jag med datorn, studentlitteratur och har börjat skriva en liten tenta som ska in på onsdag.. Vill verkligen bli klar idag men vill så gärna göra någonting kul istället! Det ser så skönt ut utomhus... Nästa vecka blir det tufft, har skola måndag, tisdag & torsdag & jobb onsdag-söndag.. vette tusan vad jag har åtagit mig denna vecka.. jag lär väl bli mer munter när lönen kommer istället :) Måste hinna plugga också, det blir inte så lätt när man är borta hela dagarna! Har bara mig själv att skylla.. Tur att jag har världens bästa Linus! Lagar mat OCH tvättar.. min prins! Tänkte bara meddela att det blir en tuff nästa vecka, nu måste jag fortsätta skriva :) KRAM!

en härlig vinterdag, eller?

Det ser ganska mysigt ut att sitta inne i värmen och titta ut mot de kalla :) - 10 grader visar min termometer här hemma. Jag har suttit och ätit lite frukost nu på morgonen och nu sitter jag och "gör läxan". Jag har precis läst ut "Den musiska människan" och ska nu skriva en liten tenta om den boken.. Den första delen känns väl ganska inspirerande, men resten vette tusan... Hursomhelst så går musik-kursen väldigt bra! Jag kan både spela gitarr & piano nu, lite granna iaf :) Man klarar sig på ganska få ackord. Dessvärre går det inge vidare att stämma gitarren här hemma.. har fått låna en. Så om någon läser detta som kan stämma den är ni välkomna hem hit :) Förvånad över att jag faktiskt redan sitter och pluggar, brukar inte börja förrän 12 slaget, men pigg som jag var imorse när älsklingen gick till jobbet gick jag upp :) Kan ha lite med att jag knappt kunde andas också. Skyller på att det är så FÖRBANNAT kallt när man sitter & jobbar, sitter med underställ & flisjacka, men fryser ändå! Iskalla fingrar och näsa..brrr. Kanske ska bli bättre på att blogga - har inte bestämt mig än... det återstår att se :) Kram på er!
RSS 2.0