jag är lycklig!!

Lycklig av Linus, av solen, av alla vänner, av praktiken!

Idag hade jag basgruppdag (då träffas alla lärarstudenter som är i Nynäs å diskuterar lite saker, idag: läroplanen), innan gick jag & grannen en promenad så vi kom i rättan tid, sen gick vi runt på "stan", jag fynda en kristall-lampa, (vägglampa) för 65 kr... sedan gick vi ner till hamnen för en glass.

Jag ville inte ha min glass tillslut så då kasta grannen den till änderna, men då kom 20 måsar och attackerade så vi sprang iväg för alla människor kollade på oss, tror dom blev lite arga :) I don't blame them!
Vi traska vidare & hämtade min vinterjacka från kemtvätten, han tog inte kort så då gick vi tillbaka till "stan" för att ta ut pengar, sen fick jag min jacka :)
Vi fortsatte att traska hemåt & då fick vi världens bästa idé: ta ut solstolarna på gården med kaffe & jordgubbar! Grannarna tyckte de såg ut som vi va på gran canaria :)
Sedan blev de en promenad till Willys, å sen äntligen hem för en god middag....

Imorgon är det praktik igen, så jag sitter & pluggar för fullt.. ska ha planering då och det känns jättebra! Jag är full av idéer och tankar, jag sitter och analyserar & reflekterar. Man blir motiverad av att komma ut i praktik också och få göra det man lärt sig :)

nu är jag 21 år! gammal hagga liksom. Längtar tills jag är 23, då är jag färdig med mina studier! :)

KRAM! S

Flyttat om lite i lägenheten :)

Ibland får man ett ryck & städar och flyttar runt på allting i lägenheten!
Särskilt roligt är det också när man köpt lite nya saker :)

Idag har vi köpt en SUPERSNYGG tapet som vi ska ha i sovrummet :) Vi ska ha denna på 3 väggar i sovrummet & den sista väggen ska vi ha en vit panel på, det kommer bli så fint!! (när vi väl orkar göra jobbet)



den är mycket snyggare i verkligheten såklart :)

Och så lite bilder på lägenheten då.....





Nå, vad tycker ni? :) Glömde ta bild på köket & badrummet nu, men där har det inte hänt så mycket så :)

Imorgon ska jag ha kalas för mig här hemma :) Så jag & älsklingen har bakat hela dagen!
Det blir en massa gott imorgon, jag borde va med i mästerkocken på tv ;)

Ha en bra kväll! Kram S

träning?

Japp, då var det dags att börja röra på flärret!
Jag, vintern + chips & dipp = sant.

Så nu är det dags att börja ut och knata igen... Linus skulle också med men han stackarn har fått ont i halsen :( Så jag får knata själv...

Hemma ifrån sälen nu, det har varit underbart!! soligt, fint väder.. så härligt och roligt!! jag ramla till å med i ankarliften för första gången, herregud vad jag skrattade, fick ju med mig syrran & hennes b-friend också... haha, de va för himla roligt..

Men nu är det dags att byta om för en powerwalk, hoppas på att jag ska försöka hålla de här med att promenera en gång per dag :) förutom när jag jobbar åsådär... men det löser sig nog!

Självklart känns en tupplur mycket mer lockande just nu, men icke... måste pusha mig själv nu!

alone :(

Linus åkte till sälen imorse, å jag är alldeles ensam i lägenheten :(
Supertomt! jag åkte & jobba imorse istället..
Imorgon ska jag sitta & plugga, hoppas verkligen att jag blir klar med tentan! så jag slipper släpa med det upp till sälen, men dock tror jag att jag är illa tvungen... vi håller tummarna!
Sedan ska jag på kurs på jobbet, 18:30-21:00 i stan, så då åker jag hem till syrran sen och sover istället! Vågar inte åka hem själv så sent :/
Sen ska jag upp på morgonen tidigt & åka till skolan, 9-16, sen middag med Jossan förhoppningsvis :) Sen hem & packa fort som bara den & antagligen åka till syrran & sova igen! För att vakna upp på onsdagen och också åka upp till sälen! wiwi, å äntligen träffa min älskad linus!

Got damn vad jag är kär... lite härligt att längta också :) Nu har vi ju bott varandra på tårna sen i juni förra året!
Nu ska jag försöka få mig lite sömn, jobbigt att ha 1,80 säng nu när man är ensam.....

Gonatt på er! kram
RSS 2.0