snart snart snart!

nu är det bara 13 dagar kvar tills vi åker till Kroatien, wiii!
Jag jobbar bara måndag, tisdag & fredag denna vecka, 17-20:15!!!! prutt-tider, men ändå ganska skönt att runda av det med några få tider innan semesern.
På fredag tänkte jag att vi ska åka till landet i Katrineholm direkt efter mitt jobb, då är det lugn trafik dessutom :) Pappa håller på att renovera lite, så vi tänkte hjälpa till... nu för tiden har vi till och med dusch där! kors i taket, det finns inte vatten & avlopp där än, men det är på g... tror jag :)

Så jag & älskling har en vecka på oss att hitta på lite småsaker innan vi åker utomlands... i lördags efter mitt jobb cyklade vi till Lövhagen här i Nynäs å satte oss på en klippa och grillade & drack rosé... det var mysigt!
På vägen hem möttes vi av våra vänner vid Nicksta, så då blev det även volleyboll. Så jäkla kul!! :) kul med volleyboll tycker jag..

Nu ska jag städa upp hemma lite, sen iväg till mammsen för att gå en powerwalk med henne. Jag är SÅ LAT, har inget power i mig för att träna... men jag vet att jag måste gå i en väldigt rask takt med mamma, så därför tänkte jag åka till henne så hon får fart på mig!


Må gott! kram S

vill ha semester

Jag är trött, trött, trött... sitter & gäspar som en galning.
Även fast jag ibland börjar jobba senare på eftermiddagen blir det så att jag ÄNDÅ måste gå upp tidigt... åkt och shoppa med mamma, blivit väckt 2 ggr av jobbet (f*n att hemtelefonen fungerar nu när internet börjat funka igen), och teknikern som kommit hit på morgonen.

Och jag jobbar även hela helgen... men det ska bli så skönt när helgen är över! då jobbar jag bara TRE GÅNGER TILL, 5-8 tider dessutom... sen är det semester!!!!
Ååååååh vad skönt! Första veckan är ingenting sådär superplanerat, men sen på söndagen den 24e åker vi till Kroatien! OM jag längtar....
Så därför håller jag humöret uppe eftersom jag vet att jag får vila snart! toppen :D

Nåväl, blev ju väckt imorse så ska alltså snart iväg & börja jobba tidigare. ska få något mer i magen innan.


Ni som är lediga: njut av solen!

fungerande internet!

Woho, det hurrar vi för!
En tekniker blev utskickad hit imorse redan kl 8 och blev klar nu, det var tydligen ett mycket ovanligt fel! Så det tog ett tag att få igång internet. Men nu fungerar det och jag är glad! :)
Jag var så himla trött imorse, men jag var ju tvungen att gå upp... SÅ jag har hunnit med MASSOR här hemma.. Jag har städat upp överallt, dammat lite, strykt tvätten, ätit frukost...

Men nu lyser solen vilket gör mig sugen på att gå ut... ska nog ta en kopp kaffe med grannen i solen senare och en tripp till mataffären också..
Idag blir det hemmagjorda hamburgare. M så gott!

Nu ska jag dammsuga lite också, blev lite smutsigt efter teknikern, men det spelar ingen roll! jag har internet, wiiii!

inge redface utan redbut

Börjat jobba på eftermiddagen de två senaste dagarna så jag har hunnit sola på dagarna när det varit sol, inte särskilt länge, men länge nog för att först ha blivit KNALLRÖD i ansiktet, å andra dagen (igår) fått en knallröd rumpa! Rumpan var nog värst måste jag säga... men det blir brunt sen :)

Ska faktiskt köpa solskyddskräm och smörja in mig hedanefter.... pappa talade om för mig att det räcker med solskyddsfaktor 15, & att man istället smörjer in sig ofta. Det låter bra, men jag köper nog 30 ändå, så vi har när vi åker utomlands sen :) Jag brukar däremot ha 50 i ansiktet, men det är ju förståerligt efter att ha sett hur man ser ut efter en timma i solen :)

Nu håller jag på att synka mobilen så förde över några bilder från mobilen, hade dock ingen på den röda volvon :( Trodde jag hade tagit en bild, men tydligen inte... Igår fixade älsklingen nya däck åt bilen så jag kan brumma runt igen.... jag körde upp på en trottoarkant så ett däck förstördes, gummit åkte upp lite granna, däcken var ändå slitna så det blev 4 nya på en gång. Men hade lagt undan pengar till det redan så :)

Nåväl.. ni får se två bilder från sovrummet nu, när vi precis hade byggt ihop sängen o.s.v. igen, så finns inga gardiner, blommor, saker på väggarna här... men ett smakprov iaf. Jag älskar stilen!!!




fint va? :)

Å här en bild på mitt första dopp!



och en bild på mig & min älskling från midsommarafton! :)



Linus är verkligen världens bästa pojkvän, jag är så lycklig med honom! Känns helt fantastiskt att vi snart varit tillsammans med varandra i 4 år, förlovade i 1 år (i augusti) och även bott tillsammans med varandra i över ett helt år nu! Jag ser ljust på vår framtid tillsammans... vi har det bra, vi gör massor med saker med varandra och reser iväg så fort vi får tid... det är kul att uppleva världen! Jag är sugen på att tågluffa, vågar man det? Kanske nästa sommar... det skulle vara häftigt :)

Nåväl, idag blir det strykning & dammsugning... och förhoppningsvis träffa maddelutten som kommit hem från peace & love nu, så jag får sitta & skvallra lite med henne!

Hoppas ni alla får en fantastisk helg! Pussen å kramen

RSS 2.0