Nya köket



Köket FÖRE...

och nu..... EFTER!!!





Nå, vad tycker ni? jag älskar det! Nu vill jag bo här ännu längre!!! :D

SOMMARLOV!

Hejsan alla vänner!

Kursen jag har gått nu, "Natur, äventyr & rörelse" på GIH är det bästa jag har gjort i förskollärarutbildningen! Nu är den däremot äntligen över, det har varit mycket sen den 19 mars, heldagar 8-16 i många fall.
Men jag har haft en helt underbar tid!
Nu är det äntligen "sommarlov", det sista!! Tänka sig att jag slitit i 2,5 år... nu är det äntligen bara 1 endaste år kvar! Jag tror det kommer gå hyffsat fort... åh de känns bra!

Har dessutom ett till jobb nu, på ett bemanningsföretag så jag kan jobba på förskolor lite då & då, det känns toppen! Det jobbet är mest för erfarenhetens skull tills jag börjar jobba på allvar :)

Här hemma ser det ut som hej kom & hjälp mig... MEN det är för vårt kök kommer idag!! Jippi!!! Som vi har väntat och längtat... vi har även kaklat om, så ni ska få se före- och efter bilder när det är monterat, runt 14-15 kommer de :) Sen är det storstädning som gäller! Det är iofs bara hallen som är stökig där allt står...
Har även köpt nytt matbord! Lägenheten blir bara allt mer "vår" stil.... lagom klart när man flyttar kanske?
Gjort om alla rum förutom toaletten nu, men de ska ju som sagt stambytas så det är ingne idé att ens lägga ner de pengarna på badrummet...

I sommar blir det semester 29-32, de 2 första veckorna blir det att åka till landet & ut med båten.. sedan blir det Gotland med grannarna & som avslutning spa-helg på Nynäs Havsbad. Tänker spara pengarna till en resa utomlands för att åka på vintern istället! Kanske inte denna.. men då hinner vi spara mer & åka länge =) Oxå bra!

Nåväl... nu har jag skrivit av mig lite, men nu när jag har mer ledig tid så kommer den lovande uppdateringen om köket ;)

KRAM!
RSS 2.0