advent och nya kuddar

Igår kväll när jag ÄNTLIGEN kom hem från jobbet så hade jag och älskling vår första riktiga advent tillsammans i "vår" familj... ja vi är ju faktiskt en familj nu, jag & han :)
Sen när jag är klar med utbildningen blir vi en ännu större familj! De längtar jag efter...



Ni ska få se vårt julpynt någon dag sen också :) Men har städat undan alla julsaker idag så de inte längre ser stökigt ut.. sen är jag jätteduktig på att ha alldeles för mycket saker också!
Man kan tro att vi bor i en villa fast vi bor i en liten 2:a.... haha :)

Sen har vi köpt nytt bädd-set och nya kuddar, blev en härlig lila färg!




Nu känner jag redan för att sova, det är typ det ända jag gör... börjat få lite yrsel tillbaka idag, är nog lite stressad igen, börjar jobba imorgon runt ca 7 liksom, jobbar till 20:15 och hemma 21:30 för att sedan upp en tidig morgon till. Det är tufft att jobba & samtidigt hinna gå i skolan och ha VFU (praktik)...

+ att nästa vecka jobbar jag mycket igen, suck. Stänger klocan 21:15 en kväll då dessutom, hemma HALV 11 då, gillar inte att köra bil så sent, är rädd att vara för trött när jag kör... Jag vill bara ha en ledig sandra-dag och göra precis vad jag vill.... imorgon hinner jag inte ens äta middag? jobbar sen jobbar igen - toppen. Eller?
Fick en sjukt bra lön, man kan tro att jag nästan jobbar heltid,fast jag egentligen pluggar heltid. SÅ mycket har jag jobbat arslet av mig....

åh... sova nu... zzz....

arbetshelg

Och nu börjar den långa arbetshelgen! Det är skönt sen när den är avklarad, men det är lite tufft att stänga båda dagarna, det tar på krafterna måste jag säga...
Älsklingen ska också jobba idag faktiskt, om jag inte är för trött så får han skjuts hem :) Men jag är trött redan nu, somnade HALV TIO igår... sjukt.

Mår bättre nu iaf, inte varit lika yr som vanligt.. det är tur att jag har sån bra fästman som tar hand om mig, att vi tar hand om varandra. Jag älskar honom så mycket, vi har det bäst tillsammans!

Nu ska jag äta lite frukost innan jag ska bege mig till mammsen för lite kaffe innan jobbet.

Ha en fin lördag! Kram

winterwonderland

Igår tog jag blodprov, så nu är det bara att vänta :)
Jag känner mig bättre idag, men yrseln är dock kvar.

Nåväl, vad tycker vi om snön? Jag tycker det är så himla mysigt!!!
Jag har redan börjat ta fram julsaker bara för jag är så ivrig :) Dock inte julstjärnor och bollarna som ska sitta i fönsterna, det får limpan ta hand om och mäta ut :)
Jag tål egentligen inte hyacinter, men jag älskar dom! Har inte haft någon på många många år... men jag testade köpa två stycken, och det har gått helt okej, lite hosta men inte alls mycket, så de behåller jag!! )
Och så har jag 2 amaryllis som jag pyntat med lite mossa och jul-kulor....

Här är hyacint-dekorationen :)







Jag ska försöka ta mig till skolan om en stund, ska bli skönt.. känns som jag inte varit där på jättelänge, men imorgon börjar även VFU:n och ska va där i 3 v denna gång, så roligt!!

Ha en fin dag allesammans... ut och gör en snögubbe vettja ;) KRAM

tidsbokning

Ingen sovmorgon idag inte, ringde till sjukhuset och de har bytt nummer?
Inte hittar man de på internet heller om man till och med söker på det!!
Så jäkla sjukt ? ändå var det "Nynäs vårdcentral" man ringde till på båda numrerna... jaja.

Fick tid nu på morgonen iaf så ska kolla upp mitt blodtrycksfall, det kan ju vara bra.
Och jag är hungrig på frukost! Men det får bli efteråt :)
Sen ska jag förhoppningsvis träffa Madelen, se hur fint de har fått efter de har tapetserat! :)

Nåväl...blev inge mer roligt skrivet idag ;p Kram.

minusgrader tack

Jag har gärna minusgrader så regnet som faller ner blir snö istället :)
Idag har jag och Linus tagit en låååång sovmorgon och suttit och myst i soffan med frukost ett tag nu..
Det blir en lugn helg, vilket jag ser fram emot! Hade det jättemysigt med Hanna igår, sen storkna jag så fort älsklingen kom hem, hade ju trots allt varit uppe i 18 timmar då..

Nu ska vi iväg och tända gravljus för Linus farfar... sen blir det en lugn kväll bara, tror jag :)
Vi får se vad våra vänner gör...

Ha en fin dag alla ni. KRAM

nu har det gått för långt....

På något sätt visste jag att det här skulle hända, för jag är helt utpumpad,
jag har verkligen känt att jag inte har någon kraft kvar... jag går snart in i väggen på riktigt, som 20-åring.

Jag har varit lite yr i drygt 1,5 månad om inte mer? Igår kväll när jag satt i kassan och jobbade så blev allting helt plötsligt konstigt! Ja, konstigt... trodde jag hade fått något ljus i ögat så jag började se dåligt och som man inte ser allting liksom, jag började se sämre och sämre, kroppen kändes konstig. Sedan börja de blir svart för ögonen, mitt huvud hängde inte riktigt med, jag fick nå rysning genom kroppen. Visste inte om jag skulle svimma eller kräkas. Jag lyckades stänga och springa in på toan för att försöka lugna ner mig, kanske var det fel på mina linser? Men känslan gick inte över, synen blev inte bättre.. Jag försökte hålla mig lugn, men helst av allt ville jag bara gråta, jag var rädd, orolig! Sa till att jag var yr och inte kunde jobba nå mer, tårarna började att komma... Sa till Linus att han fick komma fort till Handen (där jag jobbar)...

Ringde till sjukhuset och de var 99% säkra på att jag fått ett kraftigt blodtrycksfall... och i värsta fall spyr man eller tuppar av... De gjorde inte jag tack gode gud. Jag satt och försökte lugna ner mig, jag blev mer lugn när det inte var någon tumör eller så som skulle döda mig liksom... vad tänker man inte när man mår dåligt och inte känner att man är närvarande i världen?

Japp, magkatarren har funnits ett tag nu, och nu detta. Det är ett tecken på att jag inte mår bra, jag mår verkligen jättedåligt. och jag har ingen aning om hur jag ska må bättre.
"Stressa inte så mycket" hur FAN stressar jag mindre? Jag behöver råd, inte tillsägelser!
Det var verkligen jättejätteläskigt igår, och jag ska försöka vila hela helgen, + göra en hälsokontroll ifall jag saknar någon näring i kroppen eller kanske diabetes? vem vet?

Fick flash-backs från när jag var döende för några år sedan, då jag fått urinvägsinfektion och var helt uttorkad, jag minns att jag knappt orka vara närvarande då heller, det är de jag i stort sett bara minns... och jag orkade inte ens vara orolig då...

Ikväll kommer Hanna hit och det ska bli skönt att träffa en gammal vän!
Bara ta det lugnt och prata :) Och sen resten av helgen ska bara tillbringas med min älskade Linus!


Kram, S

LEDIG

Det här är min lediga dag, åh vad jag älskar det!
Vaknade ändå tidigt men legat i sängen ända tills nu :)
Så nu ska jag städa lägenheten var det tänkt.. damma & dammsuga... samt plocka upp mina väskor jag byter varje dag som ligger överallt.
Imorgon ska jag dock gå upp kl 6, men de ska jag inte tänka på nu.

Sen på fredag kommer min vän Hanna hit!! Vi ses i stort sett inte alls längre, så det ska bli supermysigt! Tänkte bjuda på lite middag och sen kanske se idol?
Ska försöka skicka iväg älsklingen på bowling eller något :) Snällt va? haha.

Nu blir det att städa iaf, Kram!

jobb!

Åh.. jag vill ha en hel ledig helg!!! Nu har jag varit uppe och lyckats trycka i mig en macka, frukost blir bara äckligare och äckligaste desto tidigare man måste gå upp!
Snart ska jag åka iväg till jobbet, 9-18.. i vanliga fall brukar jag ta tåget 07:00 bara för det bara går en gång i timmen!!!!! fram tills 9... det är inte alltid bra att bo i Nynäshamn.

Det var en rolig kväll igår hos grannen iaf, vi blev inte så långvariga eftersom både jag & ena grannen ska upp tidigt och jobba...
Ikväll blir det kanske bowling, jag funderar dock på att vara hemma & plugga.. vill bara ta det lugnt lite också.. men vi får se, jag kanske är piggare efter jobbet :)

Nu ska jag packa ner min matlåda och ordna lite innan jag ska iväg... hoppas bilen startar, pappa har ju faktiskt fixat den... annars får jag ta Limpans bil, vilket jag aldrig behövt göra... än.. och heller inte vill ;p
jaja, klockan tickar!

KRAM

god mat, lussebak, rosor & mysigt ljus

Jag & Linus har ätit så god mat denna vecka!! Vi är riktiga kockar, okej... jag är den förvånansvärt duktiga kocken! Kokosriset här om dagen blev gudomligt!
Igår blev de färsk pasta me räkor & massa gott, ser inte lika gott ut men det slank ner som lunch även idag i skolan :)


Under tiden vi åt så lät vi lussebulle-degen jäsa, & dom blev jättegoda! Man ska ha 2 påsar saffran i, och jag tycker personligen att man ska ha 3 i för att få den där riktigt goda smaken..
lussebullar med mandelmassa, ni vet såna där gifflar är också supergoa!



Haha, jag hade inte tryckt ner russinen ordentligt så de blev som svullna tuttvårtor... haha.

Sen blev det att sitta i soffan med lite te i de nya rosen-kopparna! jättefina.
Sen tjuvstarta jag lite med "jul-ljuset" tycker de här ser lite juligt ut...
'






Och idag bjöd Linus mig på hans goda potatisgratäng och entrecote till, jättesmarrigt!
nu ska vi dricka lite kaffe, duscha & se på Idol hos grannarna och några till. det blir mysigt!


KRAM & trevlig helg :)

trött-dag

Det här har blivit min vilo-dag! Jag behöver verkligen det...
Har drömt sjukt mycket drömmar hela natten, kommer i stort sett inte ihåg dom, men idag när jag körde bil & skulle packa ut från parkeringen kom jag ihåg en dröm!
Jag var ute och körde bil och de gick inte att köra för bilen liksom gasade på av sig själv och jag höll på att krocka hela tiden när jag skulle backa ut från ica-parkerikngen men lyckades konstigt nog inte krocka med någon?
Haha, knäppa drömmar man har, jag är verkligen nojig sen vi blev påkörda av en annan bil!

PLUS att när jag åkte från Ösmo fick jag motorstopp vid stoppskylten och sen gick bilen inte att starta! PANIK PANIK, alltså det var helt hemskt. Sen efter 3-4e försöket gick de, åh så pinsamt.
Vet absolut inte vad jag hade gjort annars?! man kan ju inte rulla igång bilen vid en stoppskylt liksom?

Nåväl, jag har legat i sängen  sen jag besökte förskolan idag. SÅ JÄKLA SKÖNT.
Febern är borta och inte har jag ont i halsen idag? Jag är bara torr i halsen.
Åh... dessa höst-baskelusker. go away.

IDAG SKA JAG & ÄLSKLING BAKA LUSSEBULLAR!!!!! de ni. MUMS.

MY LOVE

serveringsbord



Det är så himla fint!!:)
Man kan ta av brickan också, så med hjälp av den så....





fick älskling frukost på sängen :) min gullrumpa!
idag har vi varit på systemet, sötnosen fick vara där & handla helt själv för första gången! :)


KRAM

sjuk...

Varit dålig i 1,5 månad med hosta, lite halsont och lite feber då och då.
Vill ni veta en sak?

Jag är sjuk igen.... ont i halsen och feber.
Min kropp pallar inte att vara såhär mycket sjuk. Jag är väldigt trött.
Ska på basgruppsdag med grannen, ska gå dit, kanske ska säga att vi ska ta bilen?
Men en promenad är förvisso bra kanske...

SEN ska jag hem och SOVA SOVA SOVA, tills limpan kommer hem & tar hand om mig :)
Måste plugga lite granna också, nu ska jag nog gå och knacka på grannen och se om hon är vaken :)

Kram!

Linus 20 år!!!

Frukost & presenter till min älskling på sängen imorse!
Vilken lyx :) Han har tur som har en sån bra flickvän/sambo/fästmö =) Det bjöds till och med på jordgubbar ch kesella vanilj imorse, mums! Frukost på sängen var toppen, dessutom stod serveringsbrickan helt stilla på vår nya säng, inte skvälpte det över kaffe inte, bra val av säng :)
En London-resa ska han få utav mig, dock åker vi när vi har tid för det,
så imorse fick han ett par jeans och en snygg väckarklocka, det blev han glad över!


Nu ska vi duscha & göra oss snygga :)



GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PÅ 20-ÅRSDAGEN! :) <3

fina sängen

Hej gott folk! Jag har inte fått en enda dag ledig denna vecka, vilket jag skulle ha fått och behöver!
Idag hade jag verkligen tänkt att vara ledig, inte hunnit vara med i förberedelserna alls till Linus 20 års dag som är imorgon!! :)
Jag ska strax åka till jobbet, jobbar endast till 17 vilket jag inte kunde tacka nej till, tjänat massa extra pengar denna vecka, behövs med tanke på hur mycket pengar jag lägger på hemindredning.
Köpt ett jättefint serveringsbord!!! Ni får inte se kort på det nu, men möjligtvis ikväll eller imorgon :)

Nu ska ni få se lite smått på hur det blev med sängen iaf i sovrummet :)








Mysig är den och stor! Det som är kvar på lägenheten nu är bara att lägga golv i sovrum & vardagsrum, ( jag är kräsen även fast det är äkta träparkett där) & sen tapetsering i sovrummet... fast där tror jag att vi ska ha en vit panel ist på en vägg :) och en ny TV där då vår är lite för stor. Jag vill ha en sån där som man kan sätta upp på väggen och vrida TV:n mot en, på så sätt kan man gömma TV:n också... en stor TV framför sängen är väl inte särskilt romantiskt ELLER avkopplande?


Nu har jag bytt bank också! :) Måste bara föra över alla pengar, sen så ska jag beställa ett ROSA bankomatkort, så fint! nej, nu måste jag piffa till mig lite innan jag skabege mig.

KRAM ALLA!

1,5 år senare...

Så träffar jag bästa Sara från gymnasiet :) Det hände inte så mycket efter studenten.
Men vi bestämde oss för att ses & äta middag tillsammans idag på Vapiano i Gamla stan...
så efter skolan mötte jag upp henne, som förövrigt ligger 2 min från min skola så åkte vi vidare.

Haft en jättebra kväll med glada minnen och nytt som har hänt, har saknat henne riktigt mycket!
En jättehärlig vanlig tisdagskväll helt enkelt :)



Tack bästa sara för en trevlig, jätterolig middag! :)
RSS 2.0