framtiden

Imorgon blir jag 22 år... tänk. Ett år kvar, när jag är 23 år och 2 månader, har jag tagit min examen och är en färdigutbildad förskollärare. Jag längtar så! Helt knäppt att längta efter att få bli äldre. Men jag känner att så fort jag är klar med utbildningen, då börjar mitt liv om på nytt! Då händer det nya färska saker i livet... och jag längtar verkligen dit. Jag har det verkligen toppenbra nu också, jag är så glad att jag har min älskling i mitt liv. Tänk, i sommar är det 5 år sedan vi blev tillsammans! Livet bara forsar iväg.. men jag är säker på att allt kommer att bli ännu mer fantastiskt!

Och vet ni? nu fick vi för oss att renovera IGEN. Denna gång blir det köket :) Har tänkt att byta ut luckor "bara", och antagligen kakla om efter det. Det ser redan skapligt ut där, men ni ska få se på före och efter bilder såklart! :)

Just nu går jag en kurs som heter "natur, äventyr & rörelse", känner att jag har hittat rätt!! Den är däremot på gih ist för su... kommer ihåg att när jag sökte till högskolan så sökte jag till både förskollärarprogrammet på SU & hälsopedagog-programmet på gih, jag valde att bli förskollärare. Dock älskar jag allt som har med hälsa att göra! Lite jobbigt när man inte hinner träna nu bara, åker oftast 6 på morgonen & kommer hem 18 på kvällen, och då måste man ta hand om hemmet & fortsätta plugga, åtminstone denna kurs. Men som sagt, det är fantastiskt kul och det är det vikigaste!

Dags att ta sig ett bad innan man läser en godnatt saga för sig själv i boken "barn i rörelse" :)

Kram!

RSS 2.0