hatar

Hatar är ett starkt ord, och jag har mycket hat i mig just nu.
Eller ska jag säga ogillar?
Känner att jag inte har fått njuta av mitt & Linus nya liv tillsammans.

Varför kan inte JAG få vara lycklig?
Varför kan inte JAG få njuta av att ha köpt en lägenhet tillsammans med min livspartner?
Varför kan inte JAG få glädjas av vår lyckligaste tid tillsammans, vår förlovning?

Svaret finns, men sen att det inte alltid går att rymma från alla problem, det är en annan sak.

Jag känner att jag bara vill bort från allting, jag vill kunna njuta av varenda sekund av den lycka jag borde känna, utan att ens behöva tänka på att det finns problem. Är det så egoistiskt?
Jag, tillsammans med Linus känner inte att jag fått verkligen njuta och fira vårt underbara 2010 tillsammans. Jag orkar inte bli mer nergrävd. Jag vill faktiskt vara lycklig nu med honom och kunna visa hur mycket jag glädjs åt att vara hans partner, hans sambo, hans fästmö. Utan att det finns något som är jobbigt under ytan.

JAG VILL VARA LYCKLIG. KAN JAG FÅ VARA DET?

mysig höst

Nu börjar löven bli röda, det är bara titta ut genom fönstret och konstatera det :)
Min första examination av 3 blev klar igår, och den ska jag lämna in idag, ska ta tåget till skolan om 40 minuter och skriva ut den. Det känns så himla bra när man bli klar med examinationen, i början känns det omöjligt att lyckas... sen så blir den bara klar - awsome!

Farbror Micke har varit i New York och hem kom en påse från Victoria Secret, allvarligt talat, jag har aldrig någonsin kunnat föreställa mig att det finns så sköna underkläder!
Min bh från H&M känns så fattig just nu i jämförelse med den från VS!

Helgen har varit bra, kalas hos lilla kusinen Stella som blev 4 år, idag faktiskt! Grattis.
Har även sett bio, Wall Street, Och en del shopping :)

Har mått halvt dåligt ett tag nu med tanke på magkatarren osv... + alla biverkningar jag fick. Har lite hosta kvar men imorgon ska jag börja gå powerwalk så ofta jag bara kan, eller redan ikväll :)
Ska även beställa måltidsersättningen på nytt, när jag känner att jag har några kilon för mycket mår jag inte bra och så är det bara, så därför tänker jag se till så att jag mår bra :)
Känner jag mig snygg och vältränad - då mår jag också bra.
Utan träning går man upp de kilona som försvunnit, har inte tränat sen vi flyttat (?) 1 juni alltså.. men det går att lösas, ikväll ska jag beställa hem lite från gymgrossisten & sen kör jag! woho.


KRAM!

en braaaaaa vecka!

Jag & älsklingen gick en mysig promenad på ringvägen, kasta macka och sådär...
Sen kom vi till några berg vi klättrade på, och då ramla min sötnos ner och stukade foten något rejält!
Så han har fått hoppa på kryckor hela veckan stackarn, som tur var behövdes inge gips :)

Så vi har haft en jättemysig vecka tillsammans!! :) Skönt att få lite extra tid med varandra.




ser ni? jättemysigt!! sen ramlade han ner här....



de gick bra att hoppa till det ena berget, men inte tillbaka.. för de var lite för högt!



fick nästan film på de, men råka stänga av kameran när jag var tvungen att springa till honom, attans ;p nu ska vi äta frukost ihop, sen ska jag plugga innan jag ska åka till jobbet!!

Min magkatarr dödar mig förövrigt, svider i magen och jag får biverkningar så som huvudvärk, illamående och feber hade jag hela dagen igår! och astma. jäkla skit pepciduo.
tur att jag har min fästman som tar hand om mig :) och jag om honom :)
KRAM!

plugg

Det är riktigt skönt att komma tillbaka till skolan! Jag längtar tills de här 3 åren är slut och jag äntligen får börja jobba och göra något i samhället! :)
Få känna att man hinner göra massa andra saker också, man hinner inte precis med en månads semester i Thailand eller liknande..Jag vill kunna komma hem från jobbet och känna att jag har fritid. Jag har inte så mycket fritid just nu, utan det är flera timmars plugg varje dag. Ca 30 timmar i veckan, och det är bannemej som ett jobb då, + att jag faktiskt jobbar extra därimellan....

Jag känner mig taggad för att plugga iaf, jobbigt att jag bara förstår 0 första veckan i skolan, det är så mycket att ta in och man blir lite stressad, men nu har nästan andra veckan gått och jag börjar förstå allt mer och mer eftersom jag läser som bara den, vilket jag ska fortsätta göra nu...
Läser om Piaget förtillfället, om intelligensen... tänkte bara lägga upp "dagens", lite roligare att plugga när man känner sig fin ist för att sitta i myspys-kläder...






Jeans från Lager 157 och tröja från Cubus...

Igår åt jag och älskling rödspätta och det var supergott! hemma fick man aldrig fiskeftersom pappa inte gillar de? Inte kyckling heller... nu blir det bara fisk och kyckling, vi klarade även av att panera helt själva. Haha!



Myspys middag! :)

Övrigt? Jag saknar Alfons jättemycket! Det är såååå tomt hemma hos mamma :( Jag vill ropa på en katt när jag kommer hem.. på Alfons.

Plugg nu, kram på er alla!

love






jag älskar min sötnos!

världens lyckligaste!

Linus. Mitt hjärta, Mitt liv, Min ägodel, Min älskling, Min sambo, Min fästman.....

Lördagen den 28 augusti förlovade vi oss, han gjorde mig till den lyckligaste flickvännen någonsin, det här året har vi hunnit med mycket, flytt & förlovning.
Det är han som gör mig glad, varje dag.. varje morgon han pussar mig och åker till jobbet, varje eftermiddag när han pussar mig efter jobbet (om vi har turen att va hemma tillsammans då). Det är han och jag som fått vår lägenhet att kännas som hemma. Det är vårt hem som vi fyllt med kärlek och faktiskt levande blommor (finns bara 4 plastblommor av 12 möjliga).

Jag är så himla glad, lycklig och alldeles upp i öronen förälskad!!!




Jag älskar dig av hela mitt hjärta!!!
RSS 2.0