Hälsobefrämjande mål

Nu har skolan börjat rulla igång igen! Fick precis betyg från förra 7,5 poängs kursen och godkänd på den - vilket betyder att jag kan börja skriva på den nya kursens tenta och pusta ut :)
För att orka med allt, d.v.s. mina jobb samtidigt som jag är heltidsstuderande har jag bestämt mig för att satsa på MIG. Jag har börjat träna på riktigt nu, många powerwalks, pass på friskis & svettis (indoor walking, skivstång och träning med instruktör) och även börjat äta väldigt regelbundet. Jag gjorde en detox-kur på 2 veckor och denna kur triggade verkligen igång mig att börja leva mer hälsosamt. Jag äter 6-7 mål om dagen och tränar en gång per dag, möjligtvis lite vila på helgen :) Dessutom har jag börjat äta vegetariskt flertal ggr under veckan, & det känns verkligen bra! Både för min del och för min tankes del om hur djur och miljö drabbas. Tror jag fått mig en tankeställare kring den biten, konstigt nog...
 
Tror jag ska försöka med att börja lägga upp maträtter och recept här då jag verkligen gillar att laga mat, vill inte att ni läsare ska behöva missa det :)
RSS 2.0